Hvorfor være jævlig..

Nettmobbing er noe dritt, men min datter på 15 liker å blogge, men blir stadig anngrepet av feige annonyme folk som vil henne vond.. Der blir hun kalt Hore, har pult din stygge neger osv....  Har sett meg litt lei på dette, kanskje noen kan gå inne på bloggen hennes å støtte henne litt?

Hun vil jo ikke noen andre vond..

 

http://chanketjente.blogg.no/ 

 25 kommentarer

iselinilsen

15.04.2013 kl.23:22

DU ER SÅ HERLIG

Solveigkg

15.04.2013 kl.23:38

ÅÅH SÅ NYDELIG

Sara💋araS

15.04.2013 kl.23:40

Så fælt !!si ho kan legge meg til som venn så skal jeg hjelpe hvis noen plager henne !!

ormiyu

15.04.2013 kl.23:41

iselinilsen: Takker, håper du har tid til å stikke innom bloggen til jenta å skrive til henne å :) http://chanketjente.blogg.no/

ormiyu

15.04.2013 kl.23:42

Solveigkg: Hu er ei nydelig å snill jente, så synd hun blir mye mobbet.... Å kaldt forfærdelige ting... Håper du har tid til å ta en titt på bloggen hennes å skrive noen strofer der :) Tusen takk ;) http://chanketjente.blogg.no/

ormiyu

15.04.2013 kl.23:46

SaraaraS: Ja det er trist at slikt skjer, håper du tar en titt på profilen hennes å skriver noe fint.... Hun er ei glad jente, men ser hun sliter med all derre mobbingen å kommentarene fra feige folk... Nå har jeg slettet noe fra siden hennes, men står mye stygt der inne enda.... Tusen takk :) Ha en fin kveld videre ;) http://chanketjente.blogg.no/

Janita

15.04.2013 kl.23:52

Det er så urettfedig at noen rett og slett (beklager ordbruken) er slike drittsekker og skal absolutt kommentere negativt på andres blogger. Har man ikke noe pent å si så kan man la være! :)

ormiyu

15.04.2013 kl.23:59

Janita: Ja takk............. Helt enig, skjønner ikke hvorfor dem bare kan la være hvis de ikke loker det de ser.... At man kan komme med konstruktiv kritikk er greit, men nå har det gått langt over streken.... Mye er slettet men noe står igjen, da jeg vurderer å gjøre noe med det... Håper du kan ta en titt på siden hennes å legge igjen et lite skriv, da blir hun glad.... Ha en fin kveld videre :) http://chanketjente.blogg.no/

Mariam

16.04.2013 kl.00:03

Virkelig bra at du støtter barnet ditt på denne måten.

Jeg liker idéen om at du velger å sende positivitet og gjør noe med det istedenfor å bare klage om det :)

Janita

16.04.2013 kl.00:04

Det har jeg gjort, og det er absolutt ikke lite.. Det burde gjøres noe ja, for det er ikke bare ord som sies, det er jo ord som sårer, og som oftes mer enn det synes på personen selv..

ormiyu

16.04.2013 kl.00:07

Mariam: Hun sliter litt, puberteten å bli kaldt hore, neger å mange i mot seg er nok ikke enkelt, synes virkelig synd på henne... Men små positive ord fra andre om at det finnes glede i folk varmer en ung jente..... Derfår dette, og håper på et noen vil støtte henne, da jeg vet det betyr mye for henne... Tusen takk, å håper du har tar en tur på bloggen hennes å skriver noen ord :) http://chanketjente.blogg.no/

ormiyu

16.04.2013 kl.00:09

Janita: Tusen takk, jeg vet hun setter pris på det :)

Anonymous

16.04.2013 kl.00:16

Tåpelig og barnslig av de som skriver frekke kommentarer :/ Vil be dem om å vokse opp!!

azul terciopelo

16.04.2013 kl.00:16

Har vært inne å sett, lest og ble rett og slett sjokkert!!! Går det an!!! Håper dette blir rapportert go at alle som har skrevet disse anonyme inleggene får straff som passer. For funnet blir de via IP adressen til pc'n!!!

meg

16.04.2013 kl.00:21

hvorfor mobbe en så pen og nydelig jente? hva har hu gjørt som gjør at hun fortjener det? sikkert ingen ting blir forbanna og lei meg når folk holder på sånn helt utrolig men en ting er sikkert dem som mobber kan ikke ha det noe bra med seg selv...

Sara💋araS

16.04.2013 kl.00:33

Jeg har lagt henne til som venn og skrevet på det siste indlegget ... At noen kan oppføre seg slik!!! :@ kan det Vere folk fra skole?

toriltrim

16.04.2013 kl.11:13

Mobbing er aldri bra, og nettmobbing kan være ekstra vanskelig fordi man ikke vet hvem mobberen er. Jeg syns det er flott at du vil støtte datteren din.

Så må jeg si at jeg tror ikke det hjelper om andre går inn kaller mobberne for drittunger. Det tror jeg snarere bidrar til at situasjonen eskalerer. Og det er jo ikke det som er målet, og man senker seg lett selv ned på samme nivå i dialogen.

Nå er jeg ikke så veldig inne på nettmobbing sett opp mot lovverket, men jeg tror det skal mye til før politiet gjør noe eller kan gjøre noe med frekke kommentarer. At noen mener at bloggen din suger er neppe noe for rettssystemet. Direkte trakassering, trusler, osv er noe annet, og det bør man alltid anmelde.

Ellers tror jeg også at hvis man skal ha blogg, så må man også være forberedt på at ikke alle kommentarer er hyggelige. Kanskje bør datteren din velge at alle kommentarer må godkjennes før publisering - og så vet jeg ikke om det er noen muligheter for å begrense kommentarer til de som er på vennelista, men slike tiltak ville jeg ha sjekket ut hvis dette var min datter.

Det jeg mener er selvsagt ikke at datteren din (og du) skal godta stygge kommentarer. På ingen måte. Men hvis det er du som er "Geir O" som kommenterer, så bidrar du i mine øyne til å skape en "katt og mus-lek" hvor mobberne syns det er morsomt å se om de klarer å komme unna med mobbinga. Selv om du mener det motsatte kan du medvirke til at de stygge kommentarene fortsetter å komme.

Mobberne kommer til å bli voksne, men kanskje er noen av dem voksne allerede. Voksne er ikke noe bedre enn barn når det gjelder mobbing. De kommer ikke til å slutte bare fordi noen andre kaller dem idioter. De kommer heller ikke til å slutte av at noen legger inn kommentarer om at jenta er pen og nydelig. Alt dette bidrar bare som bensin på bålet. Dette er en lek for dem.

ormiyu

16.04.2013 kl.18:22

toriltrim: Du har rett i dette, meget bra skrevet å det tas til følge.... Mye av det grove er direkte trusler som kanskje skulla vært annmeldt, men mye av det verste er slettet........ Men nå blir det slikt at hun skal godkjenne kommentarene selv først.. det er vell det enkleste... Takk.

ormiyu

16.04.2013 kl.18:23

SaraaraS: Takker, anntar det er folk i fra skolen ja..

ormiyu

16.04.2013 kl.18:23

meg: Takker, jeg vet ikke hvorfor... Sjalusi på noe kanskje?

ormiyu

16.04.2013 kl.18:24

azul terciopelo: Mye av det som er skrevet er slettet, men synes rett og slett at det er fælt at noen kan gjøre slik....... Takker for svar :)

Pelle

16.04.2013 kl.21:15

Jeg tror rett og slett at du ikke skal bry deg, selv om det kanskje ikke er lett. Verden er desverre ikke så bra og en må bli litt hardhudet for å takle alle mennesker med diverse problemer. Husk folk som mobber har det ikke så bra selv, de må desverre la det gå ut over andre. Stå på og tro på deg selv.

Kenneth

16.04.2013 kl.21:53

Stå på!!!

Ikke bry deg om de som kommer med sånne kommentarer. Du er en snill og god jente!!!

rune hareland

19.04.2013 kl.17:35

flott jente er du,,,ikke bry deg...

toriltrim

22.04.2013 kl.14:10

Synes det er feil å si at man skal ikke bry seg. Selvsagt skal man bry seg. Enten det gjelder en selv eller andre. Når jeg foreslo godkjenning av kommentarer, så var det for å unngå at enkelte spammer ned sida til jenta, og at debatten på sida lever sitt eget liv. Hun vil sikkert fortsatt få og ikke minst se de ubehagelige kommentarene, og man skal ikke bare heve seg over det. Men man må velge sine kamper med omhu. Anmeld det grove, slett resten, og rapporter enkeltbrukere til blogg.no.

Mobbing skal vi ikke sitte og se på, og vi kan ikke forvente at ei tenåringsjente skal bare ikke bry seg. Mobbing må tas på alvor.

Og all ære til pappaen som bryr seg! :-)

Skriv en ny kommentar

ormiyu

ormiyu

41, Stjørdal

Gammel mann på 41 år, hører vell kanskje ikke til majoriteten av aldersgruppe når det gjelder blogging.... Liker å skrible litt, selv om ikke skriveferdighetene er på topp... Eller elsker jeg å reise, drar nå snart med transmongolske jernbane. Moskva-Sibir-Ulan Baatar i Mongolia og ned til Bejing i Kina med tog. Så fly til Bangkok. Sist var vi i grensestrøkene Burma/Laos å den gyldne triangel nord i Thailand samt Angkanfjellene... Dette setter sine spor i meg på både godt å vondt, får lyst til å plukke med meg barna hjem som så absolutt ikke har noe.. Ingen Mamma og Pappa ei heller noe ungdomshus og biljard, dette får meg til å sette livet i perspektiv å jeg tenker på at man ikke skal klage så mye på min tinnitus som er meget plagsom.. Jeg tror jeg har det bedre alikevell... Ønske mitt er en gang å kunne tjene penger på å skrive så skulle alt gått til flere barnehjem i Thailand evt Burma... Bare å se på følelsene til barna når dem får seg en smelta saftis får en voksen mann til å kunne gråte, samt den evindelige takknemligheten de uttrykker... Følg gjerne `Jenta med bind for øynene` du finner det her på bloggen :)

ToppBlogg - toppliste for bloggere
Gratis blogg Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits