Kina/Bejing

....Noen på forumet som har kjennskap te den byen.... Kommer med tog dit i sommer fra Moskva..... Siste rest av å booke overnatting må gjøres nå så vi får visumene i orden..... Noen som har hotell å annbefale ikke så langt fra Hovedjernbanestasjonen ........ Nå vet jeg byen er mektig stor, så sammtidig ønsker vi å ligge i smørøyet med gangavstand til div severdigheter som bør sees :)

3 kommentarer

iselinilsen

11.04.2013 kl.23:06

GOD NATT SØTA! HÅPER DU HAR HATT EN FIN TORSDAG:)

ormiyu

11.04.2013 kl.23:20

iselinilsen: Takk :)

tombola

12.04.2013 kl.09:34

Nei, der har jeg ikke vært. Men syntes vagt å erindre at om sommeren (ellers også for alt jeg vet) kan det være ganske forurenset mtp eksos. Så da blir mitt råd munnbiind og sugerør til ølen! Høhø. Uansett - bon voyage!

Skriv en ny kommentar

ormiyu

ormiyu

41, Stjørdal

Gammel mann på 41 år, hører vell kanskje ikke til majoriteten av aldersgruppe når det gjelder blogging.... Liker å skrible litt, selv om ikke skriveferdighetene er på topp... Eller elsker jeg å reise, drar nå snart med transmongolske jernbane. Moskva-Sibir-Ulan Baatar i Mongolia og ned til Bejing i Kina med tog. Så fly til Bangkok. Sist var vi i grensestrøkene Burma/Laos å den gyldne triangel nord i Thailand samt Angkanfjellene... Dette setter sine spor i meg på både godt å vondt, får lyst til å plukke med meg barna hjem som så absolutt ikke har noe.. Ingen Mamma og Pappa ei heller noe ungdomshus og biljard, dette får meg til å sette livet i perspektiv å jeg tenker på at man ikke skal klage så mye på min tinnitus som er meget plagsom.. Jeg tror jeg har det bedre alikevell... Ønske mitt er en gang å kunne tjene penger på å skrive så skulle alt gått til flere barnehjem i Thailand evt Burma... Bare å se på følelsene til barna når dem får seg en smelta saftis får en voksen mann til å kunne gråte, samt den evindelige takknemligheten de uttrykker... Følg gjerne `Jenta med bind for øynene` du finner det her på bloggen :)

ToppBlogg - toppliste for bloggere
Gratis blogg Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits