Skole eller Bieber?

Hva synes du om at rektorene ved de 5 ungdomsskolene valgte å flytte dato for Bieber konserten?

Jeg selv synes de tok et fornuftig valg, der en en stor konsert å et høydepunkt for mange, samme skjedde i deres foreldre sin generasjon med Elvis, Beetles etc, så noe bedre var man heller ikke før i tiden..

Bieber kan ikke bestemme sier Torger Ødegaard (H), byråd for kunnskap og utdanning i Oslo, Vell det er ikke bieber som bestemmer heller, men et valg noen fornuftige rektorer gjorde.

Selv heier jeg på en fornuftig rektor :)

 14 kommentarer

iselinilsen

04.04.2013 kl.23:20

GOD NATT, SØTA! DIGGER BLOGGEN DIN:)

Can You Do It

04.04.2013 kl.23:24

synes det er teit.. synes ikke han burde komme tilbake etter hvor dårlig det hele var planlagt i fjor, er bare en vanlig person. ikke noe mer

ormiyu

04.04.2013 kl.23:33

Can You Do It: I fjor hadde han ingen konsert, men dro i gang et par sanger i en gratiskonsert ettersom han var i Norge.... Ikke bieber som valgte hvor han skulle synge heller, så vanskelig å planlegge en gratiskonsert når man egentlig ikke skulle ha det.

ormiyu

04.04.2013 kl.23:33

iselinilsen: Takk og godnatt :)

FlyingPig

04.04.2013 kl.23:33

Gruer meg til han kommer, for å være ærlig, kommer til å bli masse nedtramping og kaos, sånn som i fjord. Men skjønner godt at folk vil se idolet sitt, så ja, det var jo en fornuftig rektor, som du sier.

ormiyu

04.04.2013 kl.23:37

FlyingPig: Bor du i nærheten kan det vell bli mye styr ja, glad jeg bor langt unna :) Ikke har jeg noe forhold til musikken hanns heller, men flott å se voksne hjelper sine døttres idoler da :)

Henrikke Beate Gård

04.04.2013 kl.23:43

rektoren vå flytta ikke dato for konserten.... men jeg fikk får ta prøvene tidligere :)

Ina

04.04.2013 kl.23:47

HERLIG BLOGG! jeg ville ha dratt på justin bieber konsert :P
Ærlig mening? Min egne ærlige mening så er det jo så å si dumt. Hadde de gjort det samme hvis Metallica? Megadeth? Bon Jovi? AC/DC? Ozzy? spilte konsert? TVILER. Og det er pga mange som ikke hører på den type musikk og vil si kanskje 2 i en klasse på 20 vil dra.. men nå er det jo hvertfall alle jentene i en klasse.. Men Justin er bare et menneske, og det samme er Metallica, Megadeth, Bon Jovi, AC/DC, Ozzy også.. Og når folk går i 10ende klasse så skal man være stor nnok å faktisk greie å TENKE selv om hva som er viktigst? Bra vitnemål? eller en konsert?

Men seff ikke noe greit svar å komme med: men, jeg ville latt ungdommene bestemme hva de mente selv var viktigst for dem.. Og ikke at skolene skal tilrette legge eksamen på uskolen når det er umulig på eksamen på vgs OSV!

Takk for meg !

Ha en fin natt videre :)

idamarie

05.04.2013 kl.10:10

Må si jeg syns det er helt på jordet at skolene skal utsette en eksamen pga Justin Bieber! Det er en konsert, det kommer flere av dem... men en 10 klasse eksamen eller en eksamen i det hele tatt kommer bare en gang, og er som sagt mye viktigere... Uansett hvor mye en ønsker å gå på konsert, så bør en jo se litt lenger frem enn til nesetippen...Noen ganger må man bare bite i det sure eplet, og gjøre det du skal.

ormiyu

05.04.2013 kl.13:53

Henrikke Beate Gård: Så flott da :)

ormiyu

05.04.2013 kl.13:55

Zilma Maritha Angelica Christi: Vell jeg er litt enig i det du sier, at det er et hysteri er vell helt sikkert :)

ormiyu

05.04.2013 kl.13:58

idamarie: Det er vell også foreldre som har kjøpt bill til sine kjære og ikke brydd seg eller vist om konserten......... Men akk ja, det er et hysteri og jeg er til dels enig med deg, men synes rektoren sammtidig gjorde en fin gest :)

ormiyu

05.04.2013 kl.14:01

Ina: Jeg hadde faktisk 2 billetter for salg for ikke så lenge siden :)

Skriv en ny kommentar

ormiyu

ormiyu

41, Stjørdal

Gammel mann på 41 år, hører vell kanskje ikke til majoriteten av aldersgruppe når det gjelder blogging.... Liker å skrible litt, selv om ikke skriveferdighetene er på topp... Eller elsker jeg å reise, drar nå snart med transmongolske jernbane. Moskva-Sibir-Ulan Baatar i Mongolia og ned til Bejing i Kina med tog. Så fly til Bangkok. Sist var vi i grensestrøkene Burma/Laos å den gyldne triangel nord i Thailand samt Angkanfjellene... Dette setter sine spor i meg på både godt å vondt, får lyst til å plukke med meg barna hjem som så absolutt ikke har noe.. Ingen Mamma og Pappa ei heller noe ungdomshus og biljard, dette får meg til å sette livet i perspektiv å jeg tenker på at man ikke skal klage så mye på min tinnitus som er meget plagsom.. Jeg tror jeg har det bedre alikevell... Ønske mitt er en gang å kunne tjene penger på å skrive så skulle alt gått til flere barnehjem i Thailand evt Burma... Bare å se på følelsene til barna når dem får seg en smelta saftis får en voksen mann til å kunne gråte, samt den evindelige takknemligheten de uttrykker... Følg gjerne `Jenta med bind for øynene` du finner det her på bloggen :)

ToppBlogg - toppliste for bloggere
Gratis blogg Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits