Dårlig skole? Ingen skolemat?

Hvordan er det å bo i Norge med AP regjering, for dårlige veier, for lite lønn, sove på gangen, for dyr bensin, dårlige skoler, ingen skolemat, bet for ditt bet for datt......  Vanskelig situasjon, ser stadig på fb og andre blogger der man klager på AP og for dårlig jobb..

Nå er jeg ingen Ap stemmer ei heller Frp, men tidligere V.... Men det er slutt på det også....

Hva vil vi i Norge egentlig, hva skal vi ha? Vi bor jo i et av verdens beste land, vi har flott hus, hytte på fjellet, mc og Americaner i garasjen, gjerne 6-7 pc`er i hus, iphone og 3-4 tv`er, hva mere skal vi forlange?

At staten skal sponse oss med gratis bensin frem til hytta og til Prix så vi får handle kjøttdeig, grandiosa og cola hver dag...

Det blir bestandig urettferdighet i verden, at jordens goder er skjevt fordelt er det ingen tvil om, det man kanskje skulle kanskje heller følge opp hvor det blir av alle pengene vi sender ut av landet, da er det ofte godt å ha VG og Dagbladet som ofte løfter opp sakene og finner ut hvor det blir av noe av det. Grådige folk med makt skulle ikke fått midlene, men de skulle vært øremerket å fulgt ut av landet. For enkelt, ikke vet jeg?

At eldre må sove på gangen å ikke får hjelp er tragisk, samtidig at skoler råtner og forfaller..  Det er ikke så enormt mange år siden Norge ikke var et rikt land, men da klarte vi å bygge skoler i alle grender, nå når vi har blitt et av verdens rikeste land klarer vi ikke engang å vedlikeholde de vi har igjen, hvor er logikken?

Mye vil ha mere å vi liker å klage, kanskje det er derfor vi har det så fint som vi har det?

Men vi har det bra i Norge, ingen tvil om det..

Noen ganger tenker jeg på de som ikke har noen ting før jeg snakker, ha en fin kveld videre å HAR DU DET BRA HER TIL LANDS :)

 

 

Ikke alle har et valg, her i Norge er vi sikker å barns rettigheter står høyt... Denne lille pjokken har ikke noe valg å må være soldat i Burma.

http://www.burma.no/noop/page.php?p=Artikler/3805.html&print=1

4 kommentarer

Ronja <3

04.04.2013 kl.19:53

Rart det der. Vi skal visst alltid ha noe å klage om ;) er det ikke for varmt, så er det for kaldt. Synes Norge er et flott land. Her slipper vi å betale for sykhusopphold, skoler og strømmen er relativt billig enn andre land. Barna har det trygt og godt, og man vet at om man har utdannelse her til lands, så får man stort sett jobb. Går man uten jobb, så får man så man klarer seg :) Og er man syk, så får man hjelp til å komme seg på bena. Jeg er evig takknemlig for systemet da jeg ble alvorlig syk!!

Jeg er ikke politisk engasjert, men jeg vet at det er de menneskene som bidrar minst som åpner kjeften høyest... beklagelig nok :(

R

tombola

04.04.2013 kl.20:18

Barna har det visst ikke så veldig trygt i Norge heller. Etter reportasjer å dømme er det bare for foreldre (med barn som har fått bekymringsmelding fra barnevernet) å flytte til nabokommunen. det er jo ingen som følger opp varslingsplikt. De som bidrar minst er de som åpner kjeften mest - og det er jo politikere, de tenker på neste valg og egen pensjon (etter 12 år på stortinget). Hm, der åpnet jeg kjeften gitt! Skulle nesten tro jeg var politiker. I såfall bøyer jeg meg for eksekusjonspelotongen! Men Norge er fint - om sommeren. Dersom man overlever vinteren. I år ble det jaggu bingo, nok en gang.

ormiyu

04.04.2013 kl.22:31

Ronja: Jeg er ikke så politisk engasjert jeg heller, men vi har lite å klage på for å klare oss værtfall ha en fin kveld videre :)

ormiyu

04.04.2013 kl.22:38

tombola: Alle har det nok ikke bra i Norge heller, man er klar over det. men tror snittet her til lans ligger ganske så høyt målt med andre land........ Vi har det bra, men kan sikkert bli bedre :)

Skriv en ny kommentar

ormiyu

ormiyu

41, Stjørdal

Gammel mann på 41 år, hører vell kanskje ikke til majoriteten av aldersgruppe når det gjelder blogging.... Liker å skrible litt, selv om ikke skriveferdighetene er på topp... Eller elsker jeg å reise, drar nå snart med transmongolske jernbane. Moskva-Sibir-Ulan Baatar i Mongolia og ned til Bejing i Kina med tog. Så fly til Bangkok. Sist var vi i grensestrøkene Burma/Laos å den gyldne triangel nord i Thailand samt Angkanfjellene... Dette setter sine spor i meg på både godt å vondt, får lyst til å plukke med meg barna hjem som så absolutt ikke har noe.. Ingen Mamma og Pappa ei heller noe ungdomshus og biljard, dette får meg til å sette livet i perspektiv å jeg tenker på at man ikke skal klage så mye på min tinnitus som er meget plagsom.. Jeg tror jeg har det bedre alikevell... Ønske mitt er en gang å kunne tjene penger på å skrive så skulle alt gått til flere barnehjem i Thailand evt Burma... Bare å se på følelsene til barna når dem får seg en smelta saftis får en voksen mann til å kunne gråte, samt den evindelige takknemligheten de uttrykker... Følg gjerne `Jenta med bind for øynene` du finner det her på bloggen :)

ToppBlogg - toppliste for bloggere
Gratis blogg Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits