Hvordan tjene penger på blogg..

Ja, det lurer jeg også på. For de som følger med litt på min blogg har nok sett at jeg ønsker å gi som jeg klarer å tjene på bloggingen til et barnehjem, sammtidig følge det opp med bilder å info på en av mine reiser...

Men hvordan er det mulig å tjene, noen som kan hjelpe, hjelp meg gjerne med å spre budskapet om bloggen, men hvordan kan man ellers få inntekt på bloggingen.

Skriver jeg naken, modell eller sminke får jeg nok mange treff, men jeg ønsker gjerne å bevisgjøre dette med barn i andre verdensdeler som ikke kan blogg om sin sminke, å da kan akkurat DU hjelpe til med dette uten å gi penger, men med å følge bloggen..

Jeg er ingen dataguru, men om noen kunne hjelpe meg litt med design og hvordan man får reklamen fra bloggerfy å andre steder som man kan tjene på inn på min blogg hadde jeg vært takknemlig :)

Ta kontakt :)

9 kommentarer

Renate

23.03.2013 kl.08:56

sponsetblogg.no, sjekk det ut ;)

photographia

23.03.2013 kl.08:59

sponsetblogg.no , der kan du evt finne noe :)

Forresten så har jeg en spørsmålsrunde på bloggen min, hadde vore veldig kjekt om du kunne stilt noen spørsmål! :D

http://photographia.blogg.no/1363786381_sprsmlsrunde.html

Ha en fin dag vidare! :))

Tom

23.03.2013 kl.09:26

Hvis du ser på de blogger som er sponsede, er de skrevet av unge kvinner som ser ut som barbiedokker, handler bare om mote, stæsj, vesker, sminke og tøv, og har svært lite annet å komme med.

Så dessverre vil nok en blogg med vettig innhold sjelden bli sponset.

whatwouldnemido

23.03.2013 kl.10:12

Svært vanskelig å tjene penger på blogging, tror jeg. Antagelig lettere å skrive artikler o.l, og forsøke å selge dem til div. medier.

Frida

23.03.2013 kl.10:19

Hallo! Jeg har lget en påskekrim video som jeg hadde blitt utrolig glad for hvis du så den og kommenterte hva du tror er riktig. Påskekrim episoder kommer hver dag i hele påsken!

ormiyu

23.03.2013 kl.19:10

Frida: Skal se vettu :)

ormiyu

24.03.2013 kl.09:03

whatwouldnemido: Men de som har utrolig mange lesere kan vell tjene? I så fall er det vell bare å jobbe, men jeg kan litt for lite om blogging, men liker å skrive... Spørsmålet er hva :)

ormiyu

24.03.2013 kl.09:08

Tom: Jeg ser den, det er nok vanskelig............ Pupper å sminke trekker nok, men får se hva jeg skal prøve på. Men blir lite med sminke, garantert :)

whatwouldnemido

24.03.2013 kl.19:58

Noen få kan tjene gode penger ja. Legger ved en lenke til blogg.nos hjelpesider/ofte stilte spørsmål, og håper du blir noe klokere av det...

http://info.blogg.no/1261430870_ofte_stilte_sprsml.html#hvordan-tjener-jeg-penger-pa-bloggen-min

Som du ser, mener de at en helst bør opp i 2-3000 lesere hver eneste dag før en kan regne med å tjene noe særlig m penger.

Skriv en ny kommentar

ormiyu

ormiyu

41, Stjørdal

Gammel mann på 41 år, hører vell kanskje ikke til majoriteten av aldersgruppe når det gjelder blogging.... Liker å skrible litt, selv om ikke skriveferdighetene er på topp... Eller elsker jeg å reise, drar nå snart med transmongolske jernbane. Moskva-Sibir-Ulan Baatar i Mongolia og ned til Bejing i Kina med tog. Så fly til Bangkok. Sist var vi i grensestrøkene Burma/Laos å den gyldne triangel nord i Thailand samt Angkanfjellene... Dette setter sine spor i meg på både godt å vondt, får lyst til å plukke med meg barna hjem som så absolutt ikke har noe.. Ingen Mamma og Pappa ei heller noe ungdomshus og biljard, dette får meg til å sette livet i perspektiv å jeg tenker på at man ikke skal klage så mye på min tinnitus som er meget plagsom.. Jeg tror jeg har det bedre alikevell... Ønske mitt er en gang å kunne tjene penger på å skrive så skulle alt gått til flere barnehjem i Thailand evt Burma... Bare å se på følelsene til barna når dem får seg en smelta saftis får en voksen mann til å kunne gråte, samt den evindelige takknemligheten de uttrykker... Følg gjerne `Jenta med bind for øynene` du finner det her på bloggen :)

ToppBlogg - toppliste for bloggere
Gratis blogg Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits