Whippet

Aron ute å leker seg i vårsolen, man kjenner det på kropp å humør at våren kommer... Blir godt å komme ut for folk og fe,  Aron er snart 4 år og er familiens høydepunkt med pusekatten Tålek som er Maine Coon :)  Han er blitt litt tykk i vinter, så han skal ut å gjøre det han er skapt for nå, nemlig å løpe..

 

 

Whippet er skapt for jakt og fart, men er normalt en svært rolig og harmonisk hund, som er både hengiven og barnekjær. Den kan være litt reservert overfor fremmede, og den liker ikke ståk og støy. Rasen har dessuten en praktisk størrelse. Dette er en meget renslig hund.

2 kommentarer

sushimonster

18.03.2013 kl.15:41

Eg likar bloggen din! Hihihi, ser ut som han har det kjempemoro i snøen! (kunne ønske eg greidde å like å springe i snøen... ;))

ormiyu

19.03.2013 kl.15:44

sushimonster: Ja han elsker snø, men vil fort inn igjen på vinteren.... Han er en sofagris på vinteren da han ikke er så veldig fortrolig med kulden... Men gutten har en sterk personlighet og liker å ligge i fanget og bare kose... Meget glad i folk :)

Skriv en ny kommentar

ormiyu

ormiyu

41, Stjørdal

Gammel mann på 41 år, hører vell kanskje ikke til majoriteten av aldersgruppe når det gjelder blogging.... Men liker å skrive, selv om jeg ikke kan det :) Oppvokst på gård og er meget glad i dyr, har 3 katter og 1 hund.. Whippet og Maine Coon.. Ellers er jeg lykkelig gift og har 3 jenter som opprinnelig kommer fra Thailand ;) Eldste jenta har også en blogg, den finner du her http://chanketjente.blogg.no/

ToppBlogg - toppliste for bloggere
Gratis blogg Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits